Volite svoje ljubimce kao što su Fuega voljeli njegovi ljudi!
Pročitajte što je njegova “ljudica” napisala dok je čekala iz Spomengaja preuzeti urnu s pepelom psa koji joj je promijenio život.
Fuego Biala Pasja (2008.-2021.)
Znam da zaslužuješ da nešto kažem, a tako je teško pronaći riječi…
Zahvalni smo ti na svakom trenu koji si nam darovao. Bio si dobar duh naše kuće, dovoljan je bio jedan pogled pažnje da nas sve zaigraš svojim lopticama i nasmiješ svojom uvijek veselom energijom.
Ne postoji čovjek koji te je poznavao, a da te nije volio. Postoje samo oni koji to nisu mogli priznati jer nisi bio njihov. Uvijek ćemo te tražiti u tvojim potomcima jer psi kakve si nam ti dao, pravo su bogatstvo . Pa hvala ti Fuego na kćerki Fridi, unuku Solu i preunucima Diem, Divi i Freyi. Oni će nas svaki dan podsjećati na tebe. Obećajem ti da će dio tebe uvijek biti tu kod nas.
Da, bio si i odličan izložbeni pas, R.World Winner, RWS club winner, šampion 8 zemalja, odličan radni pas… Ali sve je to nebitno. Ljubav koju si nam svakodnevno davao, je nešto što je zauvijek napunilo naša srca, ali i učinilo ovo nepodnošljivo teškim. No, hvala ti dragi moj Fućkić što si izabrao baš nas za svoje vlasnike jer si nas naučio kako se životinje vole… Nikad neću zaboraviti kad sam vidjela tvoju sliku, stisnula sam šake od dragosti koja mi je preuzela cijelo tijelo i znala sam da moraš biti naš. Beskrajno hvala Branki i Jowiti na najsretnijih 12.5 godina s tobom.
Sada pozdravi Azricu, gricni ju za sve što je ona tebe grickala, trčite zajedno…
Zbogom stari moj, najdraži…