Više od deset godina ispunjenih čistom ljubavlju.
To je Barbie ostavila iza sebe. Pročitajte što su njezini ljudi napisali nakon što su se od nje oprostili i pepeo položili u kazetu u Spomengaju:
📜 Malu Barbie smo baka, deda i ja doveli doma 2010. godine. Od tada svaki nam je dan ispunjavala dane veseljem i ljubavlju. Popunila je prazninu za koju nismo niti znali da postoji i u nama izazvala osjećaj ljubavi koji se ne može opisati riječima. Išla je svugdje s nama, uključujući u šumu brati gljive i na more gdje je voljela plivati s dedom i šetati se s bakom. Odlično se slagala sa svim ukućanima i spavala mami i drugoj baki na koljenima dok su gledale televiziju, dok je drugom dedi znala grickati ruke. Najdraža igra joj je bila lovica s dedom oko stola i fotelja. Uvijek je znala kada je vrijeme za jabuke popodne. Zahvalna sam za naših zajedničkih više od deset godina, za neopisivo veselje kojim bi nas dočekivala, za sve trenutke pažnje i maženja, za sve igre i lajanja po stanu, za svu ljubav koju nam je dala, ali ponajviše sam zahvalna što je izabrala nas da joj damo najbolji život koji smo mogli.

Veliko hvala od nas svih što si nam ispunila živote i zauvijek ćemo te voljeti bez granica jer ti si naša mala ljubimica Barbie.